5 tips voor een geslaagd kinderfeestje voor kleuters!

Dat zou straks zomaar eens een titel kunnen zijn van mijn blog! Want jawel, voor KLEINTJESGELUK. ga ik beginnen met het schrijven van blogs. In deze primeur ga ik je vertellen hoe mijn idee tot stand is gekomen om blogs te gaan schrijven en wat je voor artikelen kunt verwachten. 

Naast de tekentafel gebeurd er nog veel meer…

Een jaar geleden ging ik dit avontuur aan.. “Ik ga geboortekaartjes illustreren”. Dat was in eerste instantie mijn idee.. Nooit gedacht dat ik een jaar later bezig zou zijn met het schrijven van een blog. 

Een bedrijf runnen, dat houdt dus niet alleen in dat ik bezig ben met het illustreren van wens- en geboortekaartjes. Nee zeker niet, eigenlijk verre van… Het begint al met de juiste mindset.. 

Waar wil je over 5 jaar staan? Deze vraag stelde ik mijzelf laatst. Mijn antwoord hierop: ik wil dat KLEINTJESGELUK. een merk wordt! Een merk met producten die allemaal inspelen op mooie geluksmomentjes van kinderen. Dit is niet alleen een droom, maar gelijk een mooi streven om naar toe te kunnen werken. Bij elke stap die ik maak hou ik dit doel voor ogen en moet het dus perfect erop aansluiten. 

Teleurstellingen en tegenslagen

Iedere dag is er wel weer iets dat ik bijleer en dat maakt het waarom ik dit zo ontzettend leuk vind. Altijd makkelijk? Zeker niet! Er zijn ook zat momenten dat ik mijzelf tegenkom. Hoe ga je om met teleurstellingen en tegenslagen? Zo had ik laatst een periode dat ik echt even wat minder enthousiast was. Ik werd iets stiller en keek steeds meer naar andere illustratoren om mij heen die al verder zijn. Wat een rot gevoel dat je alleen maar jaloerser wordt en jezelf naar beneden aan het halen bent.. Totdat ik eind van die week klaar was met om mij heen kijken, want dit stopt ook je eigen groeiproces. Ik snapte ineens waar het vandaan kwam! 

Afgelopen 3 maanden was ik bezig geweest met het ontwerpen van mijn wenskaarten van mijn nieuwe concept! Ik had afscheid genomen van mijn oude ontwerpen.. Maar was dit wel de juiste keuze? Waren die andere niet mooier? Deze gedachte bleven maar malen.. En toen wist ik het.. Ik moest gewoon op pad gaan. De winkels in.. Feedback ontvangen van winkeliers. Wat vinden zij? Is er behoefte aan dit concept? En wauw wat een toffe week!! Ik kreeg positieve reacties en heb zulke leuke gesprekken gehad met andere ondernemers! Ik wist meteen weer waarom ik dit zo leuk vind. 

Wat ik hiervan leerde? Mindere momenten horen er zeker bij, maar zoek waar het vandaan komt en ga ermee aan de slag. Uiteindelijk heb je alles zelf in de hand! 

Maar vertel bloggen dus…

Waarom dan bloggen hoor ik je misschien denken? Je bent toch geen schrijver? Zeker niet!! Maar ook dit kwam ik vaak online tegen.. Wil je beter vindbaar zijn op Google?!! Ga dan bloggen. Al snel dacht ik… maar ja waarover dan? En ik kan helemaal niet schrijven.. Totdat ik zag dat je gewoon moet schrijven hoe je praat…. Aahhh dat kan ik wel 😉 

En waar mijn blogs over zullen gaan? 

Uiteraard slaan mijn blogs aan bij mijn concept! Mijn wenskaarten zijn voor mij de perfecte inspiratiebron. Ik zal een paar blogonderwerpen van mijn lijstje opsommen: 

  • Wat kun je doen voor een leuk kinderfeestje thuis? 
  • Het verhaal van de tandenfee 
  • Hoe bereid je een kind voor op een broertje of zusje? 
  • 30 leuke tips voor meesters en juffen! 
  • Wauw spannend eerste schooldag!! Hoe bereid je jouw kind hierop voor en wat heb je allemaal nodig? 

In iedere blog deel ik ook leuke kinderboekentips die bij dat onderwerp passen. 

Dit zijn nog maar een paar van de onderwerpen die op mijn lijstje staan. Ik heb echt een waslijst aan inspiratie voor leuke blogs! 

Zelf vind ik het heel tof om deze blogs onderdeel te laten zijn van mijn werk. Het zet mij aan het denken en ben volop bezig met leuke nieuwe ideeën die mijn bedrijf kan laten groeien. 

De kop is er af!

Vanaf nu zal ik om de week een nieuwe blog posten, maar voor deze allereerste week heb ik gelijk een knaller van een start gemaakt! Daarom heb ik 2 eerste blogs geschreven om alvast een kijkje te nemen hoe de blogs eruit komen te zien 😉 

Mocht je leuke ideeën hebben of willen reageren? Doe dat dan vooral onder de blogs! Vind ik alleen maar super gaaf om te lezen! 

Vrolijke groetjes,
Bianca

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Geralteerde artikelen

Bianca

Bianca

Blogger KLEINTJESGELUK.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Vrolijke groetjes,
Bianca

Mijn favorieten
Bekijk ook