Navigeer Door Ons Bestelproces


stap 1 Feestelijke Bevestiging van je Bestelling

Geweldig nieuws! Je hebt zojuist een bestelling geplaatst bij Kleintjesgeluk, en dat brengt een glimlach op ons gezicht. Binnenkort ontvang je een vrolijke bevestigingsmail op het opgegeven e-mailadres met alle details van je bestelling, inclusief het aantal kaartjes, de gekozen opties en de totale kosten. We zijn zo blij dat je ons hebt gekozen om de komst van je kleintje te vieren. Laat het feest beginnen!


stap 2 Creatieve Personalisatie van je Kaartjes

We hebben alle gegevens ontvangen en gaan aan de slag met het personaliseren van jouw kaartje! Bij Kleintjesgeluk geven we de naam van je kleintje weer in ons eigen kleurrijke, speciaal ontwikkelde lettertype. Na deze creatieve personalisatie sturen we je een digitale proefdruk, zodat je deze unieke verwerking kunt zien en bewonderen. Nadat je enthousiast bent over het ontwerp, sturen we je de tastbare proefdruk binnen 5 werkdagen toe. Geloof me, het ontvangen van dit kaartje voelt als een klein gelukje.


stap 3 Vier de Geboorte van je Kleintje!

Bij de geboorte van je kleintje is het tijd om de vreugde te delen! Zodra je baby ter wereld komt, kun je ons de definitieve gegevens sturen, zoals de exacte geboortedatum en gewicht. Wij verwerken deze gegevens met zorg in je kaartje en sturen je hier weer een digitale proef van.


stap 4 Productie en Afwerking

Zodra we akkoord hebben ontvangen op de definitieve gegevens na de geboorte, gaan je kaartjes in productie bij onze drukker. Elk kaartje wordt door ons persoonlijk gestrikt, wat zorgt voor een unieke en persoonlijke uitstraling. We kunnen niet wachten om je kleurrijke geboortekaartjes met liefde en aandacht te voltooien, zodat ze de aankomst van je kleintje perfect kunnen vieren.


stap 5 Levering en Tracking

Zodra je kaartjes gereed zijn, worden ze zorgvuldig verpakt en verzonden. Je ontvangt een trackingnummer, zodat je de status van je zending kunt volgen terwijl deze onderweg is naar jou. We hopen dat je veel plezier zult beleven aan het versturen van deze vrolijke kaartjes, die een glimlach op het gezicht van vrienden en familie zullen toveren terwijl ze de komst van je kleintje vieren. We wensen je veel plezier bij het verspreiden van dit blije nieuws!