Bestelproces!

Stap 1

Jouw geboortekaartje

Allereerst, geweldig dat je hebt gekozen voor een kleurrijk geboortekaartje en dat je net zo enthousiast bent over kaartjes als ik! ūüėä Bij elk product vraag ik om alle benodigde gegevens voor het geboortekaartje in te vullen, inclusief de naam van de kleine, omdat ik elke naam omzet in een uniek lettertype. Bij sommige kaarten kun je kiezen uit verschillende afwerkingen. Neem gerust de tijd om de filmpjes te bekijken en een keuze te maken waar je helemaal blij van wordt! Als je vragen hebt of advies nodig hebt, laat het me vooral weten. Ik help je graag verder. Zodra alles is ingevuld en je je bestelling hebt geplaatst, ontvang je een bevestiging per e-mail.

Afwerking

Kleurrijk lint

Gegevens

Kleurrijk geboortekaartje meisje lint origineel

Extra

Kleurrijk Geboortebord

Stap 2

Digitale proefdruk

Nog heel even geduld, binnen 5 werkdagen ontvang je een veel leuker e-mailtje in je inbox… namelijk de digitale proefdruk van je geboortekaartje! Alle gegevens staan erop, maar het allerleukste is… de naam van jouw kleintje in dat unieke lettertype! ūüėä

Kleurrijk geboortekaartje geel en stoer

Stap 3

Proefdruk van jouw geboortekaartje

Yes! Nadat je akkoord hebt gegeven op de digitale proefdruk, zal ik jouw fysieke geboortekaartje bestellen en binnen 5 √† 6 werkdagen ontvang je een cadeautje in je brievenbus. De Elke keer weer vind ik het een feestje om te ontvangen √©n om te versturen! ūüėä

Ook ontvang je, als je ze hebt besteld, meteen de enveloppen in dit pakketje. Handig om alvast te kunnen schrijven voordat de kleine er is.

Kleurrijk geboortekaartje tweeling

Stap 4

Definitieve gegevens

Nu is het even wachten tot… de kleine er is ūüôā Dan mag je mij alle laatste gegevens mailen en pas ik het kaartje aan. Je ontvangt van mij nog een digitale definitieve versie en na jouw akkoord gaan ze naar de drukker.

Als je hebt gekozen voor een handgemaakte afwerking, zorg ik ervoor dat alle kaartjes stuk voor stuk prachtig worden opgemaakt. Je hoeft hier dus helemaal niets meer aan te doen, zodat je alle tijd hebt om van de kleine te genieten.

Levertijd

Kleurrijke geboortekaartjes
Kleurrijk geboortekaartjes

Handgemaakt

Geboortekaartjes met afwerking ontvang je binnen 5 à 6 werkdagen.

Extra

Geboortekaartjes zonder afwerking ontvang je binnen 4 werkdagen.