wij maken de
kleurrijkste geboortekaartjes van Nederland


Persoonlijke service

Bij Kleintjesgeluk streven we ernaar om elke klant een persoonlijke en zorgzame ervaring te bieden. We begrijpen dat dit een speciaal moment is, en we staan klaar om je te helpen bij elke stap van het proces


Vrolijkheid in elk kaartje

Onze kleurrijke geboortekaartjes stralen positiviteit uit. Ze zijn een feest voor het oog en brengen een glimlach op ieders gezicht


Handgemaakte afwerking

Elk kaartje wordt met de hand voorzien van een zorgvuldig gestrikte strik, wat een vleugje elegantie aan elk ontwerp toevoegt

"Word je overladen met beige, standaard en heel veel van hetzelfde aan geboortekaartjes, maar ben jij juist op zoek naar
KLEUR en dat kaartje dat net even iets anders is en een
glimlach op ieders gezicht tovert? Laat je dan verrassen door onze
kleurrijke geboortekaartjes"

Wat maakt onze geboortekaartjes zo bijzonder?

  • Handgemaakt met liefde: Elk kaartje uit onze collectie is met zorg en vakmanschap gemaakt, met oog voor detail en originaliteit. We geloven in het creëren van kaartjes die een gelukje achterlaat.

  • Vrolijkheid in elke kaart: Onze kleurrijke geboortekaartjes stralen positiviteit uit. Ze zijn een feest voor het oog en brengen een glimlach op ieders gezicht.

  • Handgestrikt: Elk kaartje wordt met de hand voorzien van een zorgvuldig gestrikte strik, wat een vleugje elegantie aan elk ontwerp toevoegt.

  • Unieke vormen: Onze geboortekaartjes worden gedrukt op hoogwaardig papier en worden gestanst in bijzondere vormen

  • De naam van jouw kleintje wordt opgemaakt in een lettertype dat exclusief door Kleintjesgeluk is gemaakt, waardoor het kaartje echt uniek is.

Barbara en Koen

"Ik kan niet genoeg zeggen hoe blij ik ben met dat ik deze vrolijke geboortekaartjes van Kleintjesgeluk tegen kwam. Ze hebben voor ons de meest prachtige geboortekaartjes gemaakt! De handgestrikte afwerking geeft ze zo'n mooie touch. Onze familie en vrienden waren er dol op, en ik kon niet trotser zijn om ze te verspreiden. Bedankt voor het helpen om dit bijzondere moment nog specialer te maken!"

Suzanne en Joost

"Naast dat we nog steeds mega vrolijke worden van ons kaartje zijn we ook heel blij met de service van Kleintjesgeluk. Ze hebben echt alles uit handen genomen, waardoor het hele proces moeiteloos verliep. Vanaf het eerste contact tot de uiteindelijke levering was alles perfect geregeld. We hoefden ons nergens zorgen over te maken en dat gaf ons veel gemoedsrust. Bedankt voor de persoonlijke en zorgzame service!"

Berdy en Jeroen

"Ik ben helemaal weg van de geboortekaartjes die ik bij Kleintjesgeluk heb besteld. De kaartjes stralen echt originaliteit en zorg uit, ze waren een echte hit bij mijn vrienden en familie. De aandacht voor detail en het gebruik van het vrolijke lettertype maken deze kaartjes echt bijzonder".

Hoe
Bestellen?

Kies uit onze prachtige collectie geboortekaartjes.

Personaliseer je kaartje met de naam van je baby, geboortedatum en andere details

Plaats je bestelling en laat de rest aan ons over!