“Geluk zit hem in de kleine dingen waar we ook super trots op mogen zijn”

Wat ontzettend leuk dat je op deze pagina bent gekomen! En nieuwsgierig bent over Kleintjesgeluk. en de illustrator erachter. Hierin vertel ik jou graag meer over mijn ontdekkingstocht en het ontstaan van kleintjesgeluk.
KLEINTJESGELUK

Wat ik in mijn werk zo ontzettend leuk en belangrijk vind!

Ik heb altijd geroepen: “ik wil alleen maar werk doen waar ik energie van krijg!” En dat is wat het illustreren van geboortekaartjes met mij doet! Het is zo dankbaar werk! Mensen komen bij mij om een heel persoonlijk kaartje te laten maken. Het proces van kennismaking tot de enthousiaste reacties als de kaartjes de deur uit gaan maken mij vrolijk. Enthousiasme en kwaliteit staan bij mij voorop! Ik wil dat mensen een goed gevoel krijgen over de samenwerking. Dat ze zich vertrouwd voelen en echt weten dat ze bij mij terecht kunnen met al hun vragen en wensen! Ik wil alle regeldingen uit handen nemen en goed kunnen adviseren! Daarbij vind ik kwaliteit belangrijk! Zo heb ik mij heel erg verdiept in de papiersoorten, de druktechnieken en de envelopsoorten die er zijn. En nog ben ik iedere dag bezig met het bekijken van de nieuwe ontwikkelingen op dit gebied.
Gerecycled wenskaarten

Wat een ontwikkelingen!!

Mensen kwamen via via bij mij om een geboortekaartje te laten maken en ik wilde graag een stap zetten om meer mensen kennis te laten maken met mijn werk. Dus bedacht ik om een vrolijke ansichtkaart te illustreren die ik bij verloskundige praktijken kon neerleggen.

Maar… helaas.. daar kwam het Coronavirus om de hoek kijken.. en dus kon ik niet zo makkelijk de verloskundige praktijken bereiken..

Tijdens het kenbaar maken van deze ansichtkaart op Social media kwam ik erachter dat er vraag was naar vrolijke wenskaarten en dus besloot ik mijn stoute schoenen aan te trekken en op pad te gaan naar mooie conceptstore. En wauw wat gaaf!! De eerste winkels reageerde positief en mocht ik dus aan winkels gaan leveren! Hoe gaaf! Dit had ik alleen maar durven dromen. 

"Ik droom ervan dat ik naast mijn geboorte- en wenskaarten lijn ook een leuke kledinglijn heb met patroon rompertjes. Hoe gaaf als ik in de winkel echt een eigen hoekje heb met artikelen van Kleintjesgeluk. Wauw ja.. Daar droom ik echt van!"

Heb jij leuke ideeën?

Momenteel ben ik bezig met het aanvullen van mijn collectie, zowel de geboortekaartjes als de wenskaarten. Mocht je opzoek zijn naar iets specifieks laat het mij dan weten, want ik denk ontzettend graag met je mee!! Heb jij leuke geluksmomentjes die absoluut niet mogen ontbreken, dan hoor ik het graag!!

    Wenskaarten gerecycled