Kleurrijke geboortekaartje; kleurrijk interieur, kleurrijke kinderkamers

Kleintjesgeluk

Wat ontzettend leuk dat je op deze pagina bent gekomen en nieuwsgierig bent over Kleintjesgeluk en de illustrator erachter.

Lees verder

Kleurrijke geboortekaartjes
Geboortekaartje kleurrijk herfst, originele geboortekaartjes, geboortekaartjes bijzondere vorm
kleurrijk geboortekaartje
Kleurrijk lint
Kleurrijk geboortekaartje stoer met lint

Klein gelukje

met kleintjesgeluk wil ik graag kleine geluksmomentjes creëren. zodra ik een wenskaart op de deurmat krijg voelt het altijd als een klein gelukje om de envelop te openen en wordt dit vervolgt met een glimlach of een warm gevoel, dit zelfde geldt voor het ontvangen van een geboortekaartje. dat gevoel heb ik om weten te zetten in kleintjesgeluk. een klein gelukje in een envelop. allereerst ben ik begonnen met het maken van een mooie wenskaarten lijn waarbij ik met trots mag zeggen dat deze in mooie winkels in nederland te vinden zijn.

Lees verder

Geboortekaartjes

Daarna ben ik begonnen met het ontwerpen van mijn eigen geboortekaartjes lijn, waarbij ik iets onderscheidens wilde maken. Er worden al veel mooie geboortekaartjes ontworpen, maar toch miste ik, hoewel ik zelf ook echt geniet van de beige tinten, een beetje de vrolijke kleuren geboortekaartjes en zo ontstond mijn nieuwe concept geboortekaartjes. Kaartjes waarbij de kleuren ervan afspatten en dat niet alleen... Ook de vormen zijn net even anders dan anders.

Zoals je hieruit misschien al op kan maken, hoop ik veel kleine geluksmomentjes bij mensen te weeg te brengen met mijn kaartjes :)

Vrolijke groetjes,
Bianca

Kleurrijke geboortekaartjes, enkele geboortekaartje, bijzondere vormen geboortekaartje