Een geboortekaartje speciaal voor jou!

Online nog niet HET geboortekaartje gevonden? Laat je dan verrassen door een geboortekaartje op maat! Een kaartje dat speciaal voor jou gemaakt wordt!

Geboortekaartje warm

Kennismaking

Voordat we samen aan de slag gaan, vind ik het altijd erg fijn om telefonisch kennis te maken. Naast dat dit ontzettend leuk is, geeft het mij al vaak heel veel inspiratie om tot een mooi passend kaartje te komen. Tijdens dit gesprek komen we er vaak al achter wat voor soort kaartje we gaan maken!

Schetsen

Na de telefonische kennismaking ga ik aan de slag met de eerste schetsen! Zodra ik deze af heb stuur ik de schetsen naar je toe en bespreken we of we op de goede koers zijn en of er nog iets aanpast of aan toegevoegd moet worden. Vervolgens ga ik aan de slag met de uitwerking en opmaak van het kaartje. Tussentijds houden wij steeds contact over de vorderingen van het kaartje. Ik betrek je volledig bij iedere stap.

Wauw!

Als wij helemaal tevreden zijn met ons kaartje gaan we de proefdruk bestellen :) Dit is altijd een super leuk moment!! Als de proefdruk is aangevraagd, bestel ik ook gelijk de enveloppen. Deze kan je dan al tijdens een rustig moment gaan schrijven. Wel zo fijn om dit vooraf te doen!
En dan.. is het grote moment daar dat we afwachten tot de kleine spruit er is. Dan kunnen we de laatste gegevens aanpassen en stuur ik de definitieve geboortekaartjes naar jullie toe!

Wholesale
Wenskaart gerecycled papier

Weet je nog niet helemaal of een kaartje op maat iets voor jou is? Of weet je nog helemaal niet naar wat voor soort kaartje je precies opzoek bent?

Dan heb ik iets leuks! De brainstormBOOST!

 

Tijdens de Gratis en vrijblijvende BRAINSTORMBOOST komen we erachter wat HET geboortekaartje is waar je naar opzoek bent. Ik wil graag met je meedenken, opzoek gaan naar jouw favoriete papiersoort, lettertype, kleurenpallet en natuurlijk de illustratie.

Zit je dan ergens aan vast?

 
Nee zeker niet, ik wil gewoon met jou meedenken en mijn kennis met jou delen en te ontdekken wat jouw geboortekaartje moet hebben waarvan je gaat stralen!
Wholesale

Wat kun je allemaal verwachten?

Ja leuk ik ga ervoor!

Wordt jij enthousiast van mijn stijl en lijkt het jou leuk om echt samen met mij aan een kaartje te gaan werken met een eigen verhaal waar we allebei blij van worden? Dan lijkt het mij heel leuk om je te leren kennen en de samenwerking aan te gaan!

    Wholesale
    Geboortekaartje
    Aantal mensen geven aan het fijn te vinden om te sparren
    73%